Αναλαμβάνουμε εργασίες μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον»

ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ

Protection

Η Εταιρεία Protection είναι μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες τεχνικών υφασμάτων σκίασης στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά με ιστορία στο χώρο της κλωστοϋφαντουργίας από το 1960. Εξειδικευμένη στην ολοκληρωμένη κάθετη παραγωγή υφασμάτων σκίασης.

Calbari

Η Εταιρεία Calbari ειδικεύεται στη κατασκευή τεχνικών υφασμάτων σκίασης και περιλαμβάνει μια πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή από τη πρώτη ύλη έως το τελικό προϊόν.

Das Awning

Με άξονα τον πελάτη και προσήλωση στη ποιότητα, η εταιρεία ΆΦΟΙ Δ. ΑΚΡΙΔΑ Α.Ε βαδίζει σε τροχιά συνεχούς ανάπτυξης και πρωτοπορίας.

Dickson

Η Γαλλική Εταιρεία DICKSON, είναι μία από τις μεγαλύτερες στο χώρο της σκίασης και στα τεντόπανα, με 27.500 τ.μ χώρους παραγωγής και με 25 εκατομμύρια τ.μ υφάσματα το χρόνο!

Marlon Hellas

Η Εταιρεία ΜΑΡΛΟΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ με συνέπεια και μεθοδικότητα εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται κοντά σας προσφέροντας ότι καλύτερο σε τεντόπανα, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της με νέα είδη.

Nyfan TenCate

Η Εταιρεία NYFAN TENCATE δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα, στην αντοχή των πρώτων υλών ώστε να μπορεί να εγγυάται μακροχρόνιες και ανθεκτικές λύσεις σκίασης.

Θέλω προσφορά για τοποθέτηση τέντας

Φόρμα Επικοινωνίας

Καλέστε με
+
Καλέστε με